0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Logopedie voor volwassenen

Kiezen voor logopedie voor volwassenen bij de Spraakfabriek

Bij de Spraakfabriek zijn logopedisten werkzaam die ruime ervaring hebben in het werken met jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Zij zijn gespecialiseerd in de gezondheidsproblemen van mensen met een complexe aandoening en de problemen in de communicatie en het eten en drinken die hierdoor kunnen ontstaan.

We houden ons niet alleen bezig met het behandelen van problemen bij jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Wij bieden ook advies en begeleiding aan beroepssprekers ter voorkoming of behandeling van stemproblematiek.

Logopedie | de communicatie tussen mensen

Logopedie gaat over communicatie tussen mensen. Hiermee bedoelen wij het ingewikkelde samenspel van horen, verstaan, begrijpen, denken, en spreken. Soms ontstaan er problemen op dit gebied, al dan niet door een lichamelijke oorzaak. Door middel van het stellen van een diagnose, het adviseren, begeleiden en behandelen bieden onze logopedisten hulp op het gebied van stem, spraak en taal, gehoor, eten en drinken en mondgedrag.

Bij volwassenen stemmen wij onze aanpak zoveel mogelijk af op de dagelijkse praktijk, het (toekomstige) beroep, en op de mogelijkheden en interesses van de volwassen cliënt. Hierbij werken we op basis van gelijkwaardigheid en samenspraak.

 

Vraag direct ons advies

aanmelden

 

Kiezen voor logopedie voor volwassenen bij de Spraakfabriek

Je kunt via de huisarts, een arts-specialist, een tandarts of een tandarts-specialist een verwijzing vragen en naar ons toe komen. Logopedie zit in het basispakket en wordt vergoed door de zorgverzekeraar. 
Bij de Spraakfabriek bieden we op professionele wijze algemene en specialistische logopedische zorg van de hoogst haalbare kwaliteit. Voor volwassenen stemmen wij onze logopedische behandeling zoveel mogelijk af op jou, als persoon. Je dagelijkse praktijk, het (toekomstige) beroep, je interesses. Dat vinden wij belangrijk. Bovendien is de behandeling zo een stuk aangenamer. En daardoor boeken we vaak goede resultaten.

Benieuwd naar ons advies? Wij helpen je graag! Bezoek dan gerust een van onze praktijken in Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk of een van onze andere praktijken of meld je online aan!

 

Aanmelden

Meld je hier aan

Aanmelden

 

“Ik heb geen last meer!”

Thijs was lange tijd hees. Ook daarvoor ga je dus naar logopedie. Dat wist ik vooraf niet. Gelukkig is hij er met oefeningen bij de Spraakfabriek snel vanaf gekomen.Mariëlle, moeder van Thijs – 8 jaar

“Ik spreek woorden goed uit!”

Eva had moeite om bepaalde letters uit te spreken, door leuke spelletjes, gebaren en goede uitleg, waar ze nog steeds profijt van heeft, spreekt ze nu alles goed uit.Annemarie, moeder van Eva – 4 jaar

“Fantastische begeleiding”

Door logopedie bij de Spraakfabriek heeft Hannie haar ademhaling weer onder controle. Voorheen ademde ze verkeerd wat gevolgen had voor haar dagelijkse leven. “Nu kan ik weer rustig ademhalen en de geleerde tips en oefeningen zelf toepassen mocht het nodig zijn”, aldus Hannie.Hannie – 65 jaar