0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Logopedie in Hendrik-Ido-Ambacht

Logopedie in Hendrik-Ido-Ambacht

Logopedie Hendrik Ido Ambacht wordt aangeboden door de Spraakfabriek en is op meerdere plekken in het dorp te vinden. Wij zijn sinds februari 2022 gevestigd op Medisch plein de Kwikstaart. Daarnaast zijn wij ook werkzaam op een aantal basisscholen in Hendrik Ido Ambacht. Op locatie Bekestein van OBS De Bron en op SOL De Watervlinder bieden wij logopedie in Hendrik Ido Ambacht aan voor kinderen. De Spraakfabriek is er voor iedereen die problemen ervaart met spraak, slikken, stotteren, verstaan, begrijpen, denken of andere communicatieproblemen.

Wanneer naar Logopedie Hendrik Ido Ambacht?

Als je op zoek bent naar logopedie, vraag je je misschien af: wat doet een logopedist in Hendrik Ido Ambacht precies? Logopedie biedt hulp voor iedereen die problemen ervaart met communicatie. Dit betekent dat we niet alleen hulp bieden met betrekking tot spraak, maar ook bij problemen met eten en drinken, adem en gehoor staan wij voor je klaar. Iedereen ervaart klachten met betrekking tot communicatie op zijn of haar eigen manier, dit vraagt om een persoonlijke behandeling met focus op de specifieke klacht. We kijken naar de ernst van de klacht en vragen hoeveel last je hier in het dagelijks leven van hebt. De oorzaak van communicatieproblemen kunnen verschillend zijn. De een loopt achter in de ontwikkeling van taal of spraak, en de ander heeft verslechterde spraak door bijvoorbeeld ziekte.

  • Van jong tot oud: logopedie voor iedereen
  • Jouw wensen en doelen staan centraal
  • Behandeling op maat met resultaat
  • De Spraakfabriek voldoet aan de Kwaliteitstoets
  • Samenwerking met andere zorgdisciplines
Logopedie Hendrik-Ido-Ambacht

Aanpak van de Spraakfabriek

Bij de Spraakfabriek sta jij centraal. We zijn er voor je en dragen graag bij aan de verbetering van je communicatie. Hierbij houden we zo veel mogelijk rekening met jouw wensen en persoonlijke planning. Jong of oud, iedereen is welkom. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat een bezoekje aan de logopedist niet als iets vervelends wordt gezien. Met een persoonlijk behandelplan brengen we in kaart wat er verbeterd moet worden en hoe dit in zijn werk gaat. Je wordt hier volledig in meegenomen, zodat je zeker weet dat dit bij je wensen en doelen past. Voor kinderen is de behandeling speels ingericht. Zo doen we spelletjes met ze en laten het laagdrempelig voor ze voelen. Op deze manier krijgen ze tijdens het spelen logopedische zorg van goede kwaliteit.

Logopedie in Hendrik Ido Ambacht voor iedereen

Heb je het idee dat je kind achterloopt in zijn of haar ontwikkeling op het gebied van communicatie? Dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met het zoeken naar een oplossing hiervoor. Op jonge leeftijd zijn communicatieproblemen namelijk nog goed te behandelen en kan er snel resultaat geboekt worden. Je kind is bij logopedie in Hendrik Ido Ambacht in goede en professionele handen. De Spraakfabriek staat ook klaar voor volwassenen en ouderen. Last van heesheid, stotteren of andere problemen met betrekking tot spraak of horen? Dan helpen we je graag bij het verbeteren van je communicatieve vaardigheden met een persoonlijk behandelplan. De Spraakfabriek zorgt ervoor dat communicatieproblemen verminderen of zelfs helemaal oplossen. Zo ervaar je communicatie weer zonder belemmeringen.

In contact komen met de Spraakfabriek

Hoe fijn zou het zijn als jij of je kind niet meer hoeft te leven met vervelende communicatieproblemen, zoals bijvoorbeeld stotteren? Of dat je eindelijk weer vrijuit kan spreken zonder je te hoeven schamen of onzeker te voelen. De Spraakfabriek helpt je hier maar al te graag mee. We staan voor je klaar en helpen jou je wensen en doelen te behalen door resultaat te boeken. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en samen een behandelplan op te stellen. Problemen met spraak, gehoor, stotteren, begrijpen, verstaan en denken worden verleden tijd als je kiest voor logopedische zorg bij de Spraakfabriek.

Wij zijn ook actief als: 

Is dit dichterbij en kies je liever voor een van die locaties? Geen probleem, de Spraakfabriek levert op iedere locatie dezelfde kwaliteit. Bij vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0180-428690 of het online aanmeldformulier invullen.

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op de volgende locaties te vinden:

Medisch Plein de Kwikstaart
Witte de Withstraat 57

3342TV Hendrik-Ido-Ambacht

OBS De Bron
Bekestein 50

3343 CB Hendrik-Ido-Ambacht

SOL De Watervlinder

Druivengaarde 11

3344 PK Hendrik-Ido-Ambacht

Op de locatie van de Spraakfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht werkt logopedisten Danielle en Esther

De voordelen van de Spraakfabriek

De vestigingen van de Spraakfabriek in Hendrik Ido Ambacht bieden meerdere voordelen. Als je in deze omgeving woont, is het natuurlijk fijn om dicht bij huis een oplossing voor je communicatieproblemen te vinden. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je geen lange reistijd hebt naar de logopedie en kun je misschien zelfs op de fiets langskomen. Logopedist Hendrik Ido Ambacht is ook goed te bereiken met de auto en voor de deur kan je gemakkelijk parkeren. Logopedie door de Spraakfabriek op locatie Bekestein van OBS De Bron en op SOL De Watervlinder zorgt ervoor dat je kind zo min mogelijk onderwijstijd mist.