Logopedie in Leerdam

Lingepolikliniek
Lingensteynplantsoen 2
4141GH Leerdam

Calvijnschool
Buizerdstraat 1
4143BA Leerdam

Logopedie Leerdam wordt aangeboden door de Spraakfabriek, gevestigd in het nieuwe Gezondheidscentrum boven de Lingepolikliniek van het Beatrixziekenhuis. We zijn daar te vinden bij De Leerdamsche Huisartsenpraktijk Wouters en huisartsenpraktijk De Linge. Vanaf 1 september 2023 zijn wij ook gevestigd op de Calvijnschool. Logopedie Leerdam bij de Spraakfabriek biedt hier logopedie aan voor alle leeftijden, van jong tot oud. Kinderen, volwassenen of ouderen met spraak of andere communicatieproblemen kunnen bij ons terecht voor behandelingen. Wij helpen jou beter communiceren.

Waar is logopedie Leerdam goed voor?

Een logopedist in Leerdam helpt bij problemen met betrekking tot communicatie. Zo behandelen we onder andere stem- en taalproblemen, gehoorproblemen, slikproblemen, stotteren en slissen. Iedereen ervaart één van deze communicatieproblemen op zijn of haar eigen manier. De één kan er meer last van hebben dan de ander. We brengen de ernst van de klacht in kaart en aan de hand daarvan stellen wij een persoonlijk behandelplan op. De oorzaak van communicatieproblemen zijn heel uitlopend. Zo hebben kinderen die in de groeifase zitten regelmatig moeite met de ontwikkeling van spraak en taal. Dit is niet erg, sommige kinderen ontwikkelen dit nou eenmaal minder snel.

Logopedie Leerdam helpt kinderen bij de ontwikkeling van hun spraak en taal. Ook voor volwassenen en ouderen verzorgen wij logopedische zorg. Heb je bijvoorbeeld moeite met spraak en taal door ziekte, of heb je dit altijd al gehad en wil je er nu iets aan doen? Dan kun je terecht bij de Spraakfabriek.

  • Logopedie voor iedereen: van peuters, kleuters, volwassenen en ouderen
  • Jij en jouw hulpvraag staan centraal
  • Samenwerking met andere zorgdisciplines waar nodig
  • Ons doel is resultaat boeken dankzij aantrekkelijke oefeningen op maat

Alle vestigingen

Meld je nu aan

Direct aanmelden logopedie

Contact
De Spraakfabriek
Dirk IV-Plein 12
4223 NJ Hoornaar
085-1304077
info@spraakfabriek.nl
Volg ons
© 2024 Spraakfabriek