0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Logopedie in Ridderkerk

Logopedie Ridderkerk

Logopedie Ridderkerk wordt aangeboden door de Spraakfabriek. We bieden op meerdere plekken in Ridderkerk logopedie aan. Zo zijn we onder andere te vinden in onze praktijk in het GOED Ridderkerk aan de Jan Luykenstraat. Daarnaast bieden wij ook logopedie op diverse basisscholen aan. De basisscholen waar de Spraakfabriek in Ridderkerk logopedie verzorgt zijn: OBS De Reijer, OBS De Piramide, OBS De Bosweide, OBS De Botter, OBS De Noord, CBS De Fontein, CBS De Wingerd en Speciaal Kindcentrum De Burcht

Logopedie Ridderkerk: wanneer is het nodig?

Een logopedist helpt je met verschillende communicatieproblemen. Heeft je kind bijvoorbeeld moeite met taal, lezen of schrijven? Dan helpt een logopedist je kind om zijn of haar communicatie te verbeteren. Daarnaast is logopedie in Ridderkerk er ook als je kind moeite heeft met spellen, woordenschat, zinsopbouw, auditief geheugen of tekstbegrip. Vaak is er twijfel over wanneer een kind logopedie nodig heeft, is het kind misschien nog te jong en moet het zich nog ontwikkelen? Of heb je toch het vermoeden dat jouw kind achterloopt in zijn of haar taalontwikkeling? Dan is het belangrijk om bij twijfel advies te vragen aan een logopedist. De Spraakfabriek is er niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen en ouderen die problemen met communicatie ervaren.

  • Logopedie voor iedere leeftijd
  • Werken aan jouw wensen en doelen
  • Persoonlijke behandelplannen
  • De Spraakfabriek voldoet aan de Kwaliteitstoets
  • Samenwerking met andere zorgdisciplines

De Spraakfabriek pakt het probleem aan

We heten je graag welkom bij de Spraakfabriek en zullen je op je gemak laten voelen. Jij of je kind staat centraal en we vinden het belangrijk dat we focussen op wat jouw wensen en doelen zijn. Communicatieproblemen verbeteren doe je namelijk voor jezelf, om je zekerder te voelen. Of natuurlijk voor je kind, zodat hij of zij zich goed ontwikkelt. Aan de hand van jouw wensen en doelen stellen we een behandelplan op, zodat we het gewenste resultaat behalen. Daarnaast houden we rekening met je planning, werk, interesses en bezigheden in het dagelijks leven. Wanneer wij kinderen behandelen, gaan wij spelenderwijs te werk zodat het kind zich op zijn of haar gemak voelt bij de logopedist.

Jong of oud, logopedie in Ridderkerk is voor iedereen

Bij logopedie Ridderkerk wordt er vaak alleen aan kinderen gedacht. Niets is minder waar, want ook volwassenen en ouderen hebben regelmatig logopedie nodig. Zo kan het zijn dat je spraak door bepaalde omstandigheden achteruit is gegaan, door bijvoorbeeld ziekte. Of misschien spreek je meerdere talen en heb je moeite met de uitspraak van sommige woorden? Wat de reden ook is, voor iedereen bieden wij logopedische zorg op maat inclusief behandelplan.

Wanneer je als ouder opmerkt dat je kind achterloopt met zijn of haar taalontwikkeling, is het belangrijk om snel contact te zoeken met een logopedist Ridderkerk. Merk je bijvoorbeeld dat je kind al een tijdje blijft hangen in zijn of haar taalontwikkeling, of merk je dat andere kinderen van dezelfde leeftijd verder zijn in hun ontwikkeling? Trek dan aan de bel en vraag advies aan logopedie Ridderkerk, ook bij twijfel.

Hoe werkt de aanmelding bij de Spraakfabriek?

Kijk jij er naar uit om van je communicatieproblemen af te komen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Logopedie Ridderkerk informeert je graag over de verschillende mogelijkheden. Problemen met spraak, gehoor, slissen, begrijpen, verstaan of iets anders op communicatiegebied? Wij helpen je graag om van dit probleem af door kwalitatieve en persoonlijke behandelingen.

De Spraakfabriek is ook op andere locaties in de buurt te vinden. Je kunt bij ons ook terecht voor:

Welke locatie dan ook, wij streven ernaar om overal dezelfde kwaliteit te leveren. Als je vragen hebt of graag meer informatie wil, bel ons dan op het telefoonnummer 0180-428690 of vul het online aanmeldformulier in.

In Ridderkerk zijn wij te vinden op de volgende locaties:

GOED Ridderkerk (vanaf 24 juli 2023)

Jan Luykenstraat 8f

2985 BV Ridderkerk 

CBS De Fontein
Scheldeplein 4

2987EL Ridderkerk

CBS De Wingerd
Da Costalaan 1

2985BC Ridderkerk

OBS De Bosweide
Grevelingenhof 1

2987EB Ridderkerk 


OBS De Botter
Voorn 11

2986JA Ridderkerk

OBS De Noord
Bilderdijklaan 2

2985XB Ridderkerk

OBS De Piramide
Burg de Zeeuwstraat 294

2981 AJ Ridderkerk

OBS De Reijer
Prinsenstraat 74

2983 CL Ridderkerk 


Speciaal Kindcentrum De Burcht
Mozartstraat 180a

2983AK Ridderkerk

Nieuws

Vanaf 24 juli 2023 zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie in het GOED Ridderkerk aan de Jan Luykenstraat 8.

 

Op de locatie van de Spraakfabriek in Ridderkerk werken logopedisten Marije, Esther, Amy, Annerinda, Anne Wil, Eline en Daniëlle

De Spraakfabriek: de voordelen

De Spraakfabriek in Ridderkerk bevindt zich op meerdere locaties, dat is een groot voordeel. Zo is er voor iedereen in Ridderkerk en omgeving wel een locatie in de buurt waar logopedie wordt aangeboden. De locaties van de Spraakfabriek in Ridderkerk zijn goed bereikbaar en bij de meeste locaties kun je ook makkelijk en gratis parkeren. Logopedie door de Spraakfabriek op meerdere basisscholen zorgt ervoor dat kinderen zo min mogelijk onderwijstijd hoeven te missen, doordat ze in hetzelfde gebouw blijven.

Logopedie Ridderkerk staat voor iedereen klaar en zorgt ervoor dat je zekerder wordt op het gebied van communicatie. We helpen je graag jouw wensen en doelen te behalen, wat dat ook mag zijn. Als je twijfelt of logopedie voor jou een uitkomst biedt, mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.