Logopedie in Nieuwpoort/Langerak

Brede school ” De Veste”
Waterlinie 8, 2965 CC Nieuwpoort

In Nieuwpoort is de Spraakfabriek gevestigd in het pand van de brede school ‘De Veste’. In het gebouw zijn OBS de Knotwilg, CBS Eben Haëzer, Rivas Zorggroep, Stichting Wasko en de gemeente Molenwaard gevestigd.

Vanuit Nieuwpoort en Groot-Ammers verzorgt de Spraakfabriek met name logopedie voor cliënten uit het noorden van de Alblasserwaard, de gemeente Molenwaard.

Je kunt bij ons terecht voor signalering, onderzoek, behandeling en advies bij problemen in de communicatie en het eten en drinken. Bij de Spraakfabriek behandelen we mensen van alle leeftijden, van groot tot klein.

Onze werkwijze

Logopedie bij de Spraakfabriek in Nieuwpoort voelt als een warm bad. Niet alleen door de (h)erkenning en hulp bij jouw stoornis. Wij vinden het belangrijk dat jij centraal staat. We kijken daarom ook naar de stoornis in combinatie met jou. Wat vind jij belangrijk, wat is je ervaring, je wensen, je doelen?
Wij maken altijd een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is immers verschillend. Bij de behandeling van kinderen is onze aanpak speels en kindgericht. We spelen bijvoorbeeld spelletjes en zorgen voor veel afwisseling. Ondertussen bieden we logopedische zorg van de hoogst haalbare kwaliteit. Op deze manier komen kinderen graag naar ons toe. En boeken we resultaat. Bij volwassenen houden we rekening met de dagelijkse praktijk: je (toekomstige) baan, interesses en bezigheden.

Twijfel of je logopedie nodig hebt? Vragen staat vrij! Wij signaleren, onderzoeken, geven advies en behandelen problemen in de communicatie of met eten en drinken.

  • Logopedie voor iedereen: van peuters tot ouderen
  • Jouw hulpvraag en jij als persoon zijn ons uitgangspunt
  • Onze kwaliteit en deskundigheid zijn gewaarborgd in de Kwaliteitstoets Logopedie
  • We werken samen met andere zorgdisciplines waar nodig
  • Resultaat dankzij aantrekkelijke oefeningen op maat

Alle vestigingen

Meld je nu aan

Direct aanmelden logopedie

Contact
De Spraakfabriek
Dirk IV-Plein 12
4223 NJ Hoornaar
085-1304077
info@spraakfabriek.nl
Volg ons
© 2024 Spraakfabriek