0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Verpleeghuis

Logopedie in De Lange Wei in Hardinxveld-Giessendam en De Zes Molens in Hoornaar

De Lange Wei ondersteunt ouderen en mensen met functiebeperkingen in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Molenlanden en omgeving.

Er kan een moment in je leven komen dat je ondersteuning nodig hebt in je dagelijkse bestaan. Bijvoorbeeld bij dagelijkse en huishoudelijke activiteiten, maaltijden, verzorging of verpleging. De Lange Wei biedt diverse mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis in de vertrouwde omgeving te blijven worden. Op het moment dat deze ondersteuning door mantelzorgers en/of professionele zorg thuis niet meer mogelijk is of het risico te groot is om zelfstandig thuis te wonen, kun je met een verpleeghuisindicatie ook intern komen wonen. Dit kan binnen De Lange Wei in Hardinxveld-Giessendam, de Zes Molens in Hoornaar en De Groene Wei in Giessenburg.

Als er tijdens het verblijf in De Lange Wei, De Groene Wei of de Zes Molens een hulpvraag ontstaat met betrekking tot de taal, het spreken en/of het slikken, kan er door de verpleeghuisarts of verpleegkundig specialist hulp van de Spraakfabriek ingeschakeld worden. Roos Gerrevink is op dit moment verantwoordelijk voor de logopedische zorg in De Lange Wei, De Groene Wei en De Zes Molens. Ze komt op verwijzing van de verpleeghuisarts of verpleegkundig specialist voor onderzoek, observatie en eventueel behandeling. Er wordt nauw samengewerkt met het verplegend personeel op de betreffende afdeling.

 

Vraag direct ons advies

aanmelden

 

Kiezen voor logopedie voor volwassenen bij de Spraakfabriek

Het is vervelend als je je niet kunt uitdrukken zoals je wilt. Ervaar je stem- of ademhalingsproblemen, vraag dan eens ons advies. Logopedie kan zinvol zijn voor jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Wij bieden ook advies en begeleiding aan beroepssprekers ter voorkoming of behandeling van stemproblematiek. Je kunt via de huisarts, een arts-specialist, een tandarts of een tandarts-specialist een verwijzing vragen en naar ons toe komen. Logopedie zit in het basispakket en wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij de Spraakfabriek werken logopedisten die op professionele wijze algemene en specialistische logopedische zorg van de hoogst haalbare kwaliteit bieden. Voor volwassenen stemmen wij onze logopedische behandeling af op jou, als persoon. Je dagelijkse praktijk, het (toekomstige) beroep, je interesses. Dat vinden wij belangrijk. Bovendien is de behandeling zo een stuk aangenamer. En daardoor boeken we vaak goede resultaten.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen? Kijk dan op één van de onderstaande pagina’s waar wij onder andere actief zijn:

 

Vraag direct ons advies

aanmelden