0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Logopedie in Nieuwpoort/Langerak

Logopedie in Nieuwpoort

In Nieuwpoort is de Spraakfabriek gevestigd in het pand van de brede school ‘De Veste’. In het gebouw zijn OBS de Knotwilg, CBS Eben Haëzer, Rivas Zorggroep, Stichting Wasko en de gemeente Molenwaard gevestigd.

Vanuit Nieuwpoort en Groot-Ammers verzorgt de Spraakfabriek met name logopedie voor cliënten uit het noorden van de Alblasserwaard, de gemeente Molenwaard.

Je kunt bij ons terecht voor signalering, onderzoek, behandeling en advies bij problemen in de communicatie en het eten en drinken. Bij de Spraakfabriek behandelen we mensen van alle leeftijden, van groot tot klein.

  • Logopedie voor iedereen: van peuters tot ouderen
  • Jouw hulpvraag en jij als persoon zijn ons uitgangspunt
  • Onze kwaliteit en deskundigheid zijn gewaarborgd in de Kwaliteitstoets Logopedie
  • We werken samen met andere zorgdisciplines waar nodig
  • Resultaat dankzij aantrekkelijke oefeningen op maat

Onze werkwijze

Logopedie bij de Spraakfabriek in Nieuwpoort voelt als een warm bad. Niet alleen door de (h)erkenning en hulp bij jouw stoornis. Wij vinden het belangrijk dat jij centraal staat. We kijken daarom ook naar de stoornis in combinatie met jou. Wat vind jij belangrijk, wat is je ervaring, je wensen, je doelen?
Wij maken altijd een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is immers verschillend. Bij de behandeling van kinderen is onze aanpak speels en kindgericht. We spelen bijvoorbeeld spelletjes en zorgen voor veel afwisseling. Ondertussen bieden we logopedische zorg van de hoogst haalbare kwaliteit. Op deze manier komen kinderen graag naar ons toe. En boeken we resultaat. Bij volwassenen houden we rekening met de dagelijkse praktijk: je (toekomstige) baan, interesses en bezigheden.

Twijfel of je logopedie nodig hebt? Vragen staat vrij! Wij signaleren, onderzoeken, geven advies en behandelen problemen in de communicatie of met eten en drinken.

Aanmelden voor logopedie in Nieuwpoort

Heb je ooit gedacht aan een leven zonder stotteren? Hoe fijn het zou zijn als je kind ‘gewoon’ goed zou kunnen spellen? Of dat je vrij kunt praten, zonder terughoudendheid te voelen over een goede uitspraak of juiste gebruik van woorden. De Spraakfabriek helpt jong en oud (weer) beter communiceren. Door onze logopedische behandeling zijn het vermijden van bepaalde situaties, angst of een laag zelfvertrouwen verleden tijd.

Nieuwe cliënten kunnen zich op twee manieren aanmelden: telefonisch (0180-428690) of via het aanmeldformulier. Voor beide manieren geldt dat je een aantal gegevens door moet geven. Indien je voorkeur hebt voor één van onze logopedisten, dan kun je dat altijd aan ons melden. Naast in Nieuwspoort kun je bij ons ook terecht voor:

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor logopedisch onderzoek en voor de logopedische behandelingen heb je in de meeste situaties een verwijzing nodig van een huisarts, een arts-specialist, een tandarts of een tandarts-specialist.

In Nieuwpoort zijn we te vinden op de volgende locatie:

Brede school ” De Veste” 

Waterlinie 8, 2965 CC Nieuwpoort

Op de locatie van de Spraakfabriek in Nieuwpoort/Langerak werkt logopedist Marjorie