0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Logopedie in Noordeloos

Logopedie in Noordeloos

In Noordeloos is de Spraakfabriek gevestigd in Het Noorderhuis, het nieuwe multifunctionele hart van Noordeloos. In het gebouw zijn onder andere de School met de Bijbel gevestigd en Kindercentrum Bobbi.

Logopedie bij de Spraakfabriek

Bij de Spraakfabriek in Noordeloos speelt communicatie een sleutelrol. Onder deze communicatie vallen verschillende ingewikkelde combinaties. Denk aan verstaan, horen, begrijpen, spreken en denken. We kunnen er niks aan doen maar soms lijkt het net of dat er kortsluiting ontstaat. Het kan een lichamelijke oorzaak hebben, in ieder geval communiceren is in veel gevallen een stuk lastiger.

We helpen je om het communiceren eenvoudiger te maken. Je kan last hebben van de volgende communicatieproblemen: taal, lezen, schrijven, woordenschat, spellen, leesvoorwaarden, zinsopbouw, tekstbegrip of auditief geheugen. Het maken van een afspraak bij de logopedist het beste wat je (voor je kind) kunt doen.

  • Logopedie voor iedereen: van peuters tot ouderen
  • Jouw hulpvraag en jij als persoon zijn ons uitgangspunt
  • Onze kwaliteit en deskundigheid zijn gewaarborgd in de Kwaliteitstoets Logopedie
  • We werken samen met andere zorgdisciplines waar nodig
  • Resultaat dankzij aantrekkelijke oefeningen op maat

Onze werkwijze

Logopedie Noordeloos bij de Spraakfabriek voelt als warm bad. We helpen je namelijk niet alleen met de (h)erkenning en hulp van geconstateerde stoornis. We willen ook dat jij centraal staat. Hierin moet het totaal plaatje kloppen. Samen met jou gaan op zoek naar de oplossing. Wat zijn je ervaringen, Welk doel heb je voor ogen, wat vind jij belangrijk? Vervolgens maken we een persoonlijk behandelplan.

Iedereen is verschillende en iedereen heeft baat bij een aanpak die het beste bij haar/hem past. Kinderen behandelen we meer op een kindgerichte en speelse wijze. Tijdens onze sessies zullen we vooral afwisselen met verschillende spelletjes. Op dit moment bieden we de hoogst haalbare kwaliteit als het gaat om logopedische zorg. Kinderen ervaren deze manier als prettig en komen daardoor graag naar ons toe.

Bij de volwassenen houden we rekening met de dagelijks praktijk: Wat zijn je interesses en bezigheden, je (toekomstige) baan. Per sessies zullen we hier dieper op in gaan en kijken wat we kunnen doen om je doelstellingen te halen. Heb je twijfels of dat je daadwerkelijk logopedie Noordeloos nodig hebt? Vraag het vooral aan ons! Wij onderzoeken, signaleren, geven advies en behandelen problemen in de communicatie of met eten en drinken.

Aanmelden voor logopedie in Noordeloos

Heb je ooit gedacht aan een leven zonder stotteren? Hoe fijn zou het zijn als je kind ‘gewoon’ goed zou kunnen spellen? Of dat je vrij kunt praten, zonder terughoudendheid te voelen over een goede uitspraak of het juiste gebruik van woorden. De Spraakfabriek helpt jong en oud (weer) beter communiceren. Door onze logopedische behandeling is het vermijden van bepaalde situaties, angst of een laag zelfvertrouwen verleden tijd.

Nieuwe cliënten kunnen zich op twee manieren aanmelden: telefonisch (0180-428690) of via het aanmeldformulier. Voor beide manieren geldt dat je een aantal gegevens door moet geven. Ook kan je terecht bij onze locaties in: 

Op de volgende locatie kun je ons vinden in Noordeloos:

Het Noorderhuis

Noorderplein 2

4225RT Noordeloos

Op de locatie van de Spraakfabriek in Noordeloos werkt Sandra.