0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Logopedie in Groot-Ammers

Logopedie in Groot-Ammers

In Groot-Ammers heet de Spraakfabriek je welkom aan het Fortuijnplein in de vestiging van Huisartsenpraktijk Bouman. Vanuit Groot-Ammers verzorgt de Spraakfabriek met name logopedie voor cliënten uit het noorden van de Alblasserwaard, de Gemeente Molenwaard (de voormalige gemeenten Graafstroom, Liesveld en Nieuw-Lekkerland).

Logopedie bij de Spraakfabriek

Logopedie gaat over communicatie. Hiermee bedoelen wij de ingewikkelde combinatie van horen, verstaan, begrijpen, denken, en spreken. Soms lijkt daarin kortsluiting te zijn ontstaan, al dan niet door een lichamelijke oorzaak. Communiceren is een stuk lastiger. Logopedie helpt. Bij problemen met taal, lezen, schrijven, spellen, woordenschat, zinsbouw, leesvoorwaarden, auditief geheugen of tekstbegrip is een afspraak met een logopedist het beste wat je (voor je kind) kunt doen.

  • Logopedie voor iedereen: van peuters’s tot ouderen
  • Jouw hulpvraag en jij als persoon zijn ons uitgangspunt
  • Onze kwaliteit en deskundigheid zijn gewaarborgd in de Kwaliteitstoets Logopedie
  • We werken samen met andere zorgdisciplines waar nodig
  • Resultaat dankzij aantrekkelijke oefeningen op maat

Onze werkwijze

Logopedie bij de Spraakfabriek in Groot-Ammers voelt als een warm bad. Niet alleen door de (h)erkenning en hulp bij jouw stoornis. Wij vinden het belangrijk dat jij centraal staat. We kijken daarom ook naar de stoornis in combinatie met jou. Wat vind jij belangrijk, wat is je ervaring, je wensen, je doel?
Wij maken altijd een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is immers verschillend. Bij de behandeling van kinderen is onze aanpak speels en kindgericht. We spelen bijvoorbeeld spelletjes en zorgen voor veel afwisseling. Ondertussen bieden we logopedische zorg van de hoogst haalbare kwaliteit. Op deze manier komen kinderen graag naar ons toe. En boeken we resultaat. Bij volwassenen houden we rekening met de dagelijkse praktijk: je (toekomstige) baan, interesses en bezigheden.

Twijfel of je logopedie nodig hebt? Vragen staat vrij! Wij signaleren, onderzoeken, geven advies en behandelen problemen in de communicatie of met eten en drinken.

Aanmelden voor logopedie in Groot-Ammers

Heb je ooit gedacht aan een leven zonder stotteren? Hoe fijn het zou zijn als je kind ‘gewoon’ goed zou kunnen spellen? Of dat je vrij kunt praten, zonder terughoudendheid te voelen over een goede uitspraak of juiste gebruik van woorden. De Spraakfabriek helpt jong en oud (weer) beter communiceren. Door onze logopedische behandeling zijn het vermijden van bepaalde situaties, angst of een laag zelfvertrouwen verleden tijd. Bij ons kunt je terecht voor:

Je kunt vandaag nog starten met de oplossing van jouw stoornis. Meld je (kind) telefonisch aan (0180-428690) of vul het online aanmeldformulier in. Je hoeft alleen een aantal persoonlijke gegevens door te geven.

Op deze locatie zijn wij te vinden in Groot-Ammers:

Huisartsenpraktijk Bouman

Fortuijnplein 25a

2964 BE Groot-Ammers 

Op de locatie van de Spraakfabriek in Groot-Ammers werken logopedisten Marjorie, Maartje en Elsa.