0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Logopedist gezocht

Over de vacature

Stel je eens voor…

dat jij als beginnend of ervaren logopedist binnen De Spraakfabriek de beste logopedische zorg voor kinderen en volwassenen kunt bieden. Dat je dit mag gaan doen binnen een vooruitstrevende- en ambitieuze praktijk en in een betrokken team. Dat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.


Impact creëren

Je behandelt zelfstandig stoornissen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Hierbij kijk je niet alleen naar de stoornis, maar de stoornis in combinatie met de cliënt. Je probeert zoveel mogelijk de achterliggende problemen in kaart te brengen en doelen te stellen die passen bij de cliënt. Zo kom je tot een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is immers verschillend.


Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we binnen De Spraakfabriek werken. Ons team bundelt de krachten om cliënten met stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie zo goed mogelijk te behandelen. Dit doen we met 15 logopedisten op verschillende vestigingen in gezondheidscentra en op basisscholen in de gemeentes Arkel, Gorinchem, Groot-Ammers, Hendrik-Ido-AmbachtLeerdam, Meerkerk, Nieuwpoort, Noordeloos, en Ridderkerk. We hebben diverse specialisaties in huis zoals een preverbaal logopedist, een stottertherapeut en een neurologisch gespecialiseerde logopedist.


Met jouw talenten

Natuurlijk ben jij cliëntgericht, sociaal, zelfstandig, communicatief sterk en beschik je over inlevingsvermogen. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede logopedist, zeker in combinatie met een Hbo-diploma Logopedie, een inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici en affiniteit met het behandelen van kinderen en eventueel volwassenen.


Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een professionele en plezierige werkomgeving. We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo bieden we je volop groeikansen, en helpen we je verwachtingen te overtreffen, zodat je kunt groeien als logopedist.

Daarbovenop kun je bij ons ook rekenen op:
  • een vast bruto maandsalaris en 8% vakantiegeld;
  • pensioenopbouw;
  • 100% vergoeding van woon-werkverkeer;
  • een persoonlijk opleidingsplan; vergoeding van nascholing
  • flexibiliteit in werktijden en locaties.


Laten we kennismaken

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die De Spraakfabriek wil versterken als logopedist? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze parttime of fulltime vacature in de regio Gorinchem of Ridderkerk. Naar jouw wensen in te vullen qua werkdagen en uren. 

Stuur je motivatie en CV per e-mail naar Sandra Dame-Breedveld, logopedist en praktijkhouder, via sandra@spraakfabriek.nl. Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Sandra via 06-23767892. Kijk ook op www.spraakfabriek.nl.

 

Vraag direct ons advies

aanmelden