Majorie van Sinderen-van Oversteeg

Marjorie is afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Marjorie heeft ervaring met het behandelen van uiteenlopende problemen bij zowel kinderen als volwassenen. Marjorie heeft jarenlange werkervaring in de logopediepraktijk.

Zij heeft diverse cursussen en bijscholingen gevolgd, onder meer op het gebied van Gedrag en Problemen, Methafon/articulatietherapie, stotteren, stem, en heeft daarnaast diverse cursussen gevolgd op het gebied van dyslexie, spelling, lees- en schrijfproblemen, waaronder Metataal en Taal in Blokken.

Marjorie is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Daarnaast is Marjorie lid van een kwaliteitskring en tevens kringbegeleider.

 

Onze logopedisten

Sanne Lubberdink

Allround logopedist Sanne is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht.
Lees verder

Sandra Dame-Breedveld

Sandra Dame is logopedist en praktijkhouder. Voor de start van de Spraakfabriek in 2008 is Sandra werkzaam geweest in meerdere praktijken.
Lees verder

Maartje van Meerkerk

Allround logopedist
Maartje is logopedist, praktijkmanager en locatiemanager binnen De Spraakfabriek.
Lees verder

Celine Spelt

Céline is in 2023 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool Utrecht. 
Lees verder

Vera van Hoogdalem

Vera is afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Voor een eerdere opleiding heeft Vera veel ervaring opgedaan binnen de kinderopvang.
Lees verder

Marije Huisman-Reinink

Allround logopedist
Marije heeft de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond...
Lees verder

Eline van den Driesche

Allround logopedist
Eline is in 2017 afgestudeerd als allround logopediste aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heeft zij de minor gevolgd
Lees verder

Anne Wil van Eck

Anne Wil is afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Anne Wil heeft veel ervaring met het werken binnen de logopedische praktijk met zowel kinderen als volwassenen.
Lees verder
Meld je nu aan

Direct aanmelden logopedie

Contact
De Spraakfabriek
Dirk IV-Plein 12
4223 NJ Hoornaar
085-1304077
info@spraakfabriek.nl
Volg ons
© 2024 Spraakfabriek