0180-428690 info@spraakfabriek.nl

Tessa Vink

Tessa heeft de opleiding Logopedie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar opleiding heeft ze de minor Kind in Zorg gevolgd. Tessa heeft ruime ervaring in het behandelen van kinderen, jongvolwassenen en volwassenen met uiteenlopende problematiek. Ook heeft Tessa ervaring met het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking. Naast logopedist is zij ook preverbaal logopedist en kun je bij haar terecht met vragen op het gebied van preverbale logopedie zoals bijvoorbeeld de overgang van borstvoeding naar flesvoeding of o.a. problemen bij baby’s/peuters op het gebied van prikkelgevoeligheid in het mondgebied, problemen met eten/drinken en/of kauwen. Dit doet zij binnen de gemeente Gorinchem.

Tessa is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van een kwaliteitskring en lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. 

Je kunt telefonisch contact opnemen met Tessa via 06-82435564 of per e-mail via tessa@spraakfabriek.nl. Tessa werkt in Gorinchem.

 

Direct online aanmelden logopedie

aanmelden