Sandra Dame-Breedveld

Sandra Dame-Breedveld is logopedist en praktijkhouder. Voor de oprichting van de Spraakfabriek in 2008 is Sandra werkzaam geweest in meerdere praktijken.

Sandra heeft de opleiding Logopedie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam en cursussen gevolgd op het gebied van stemproblemen, kinderheesheid, adem, taal, dyslexie, meertaligheid en articulatie. Sandra is allround logopedist en heeft ervaring in het behandelen van kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Naast het behandelen van cliënten houdt zij zich bezig met het praktijk- en kwaliteitsmanagement, het begeleiden van stagiaires, het realiseren van (multidisciplinaire) samenwerking en is zij contactpersoon voor bassischolen, consultatiebureaus, gemeenten en bedrijven.

Sandra is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Kwaliteitskring Drechtsteden en lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

Je kunt telefonisch contact opnemen met Sandra op 06-23767892 of per e-mail op sandra@spraakfabriek.nl. Sandra werkt in Arkel.